Vprašalnik kandidatom za nagrado OKOLJSKI TRAJNOSTNI MENEDŽER LETA za leto 2023

NAVODILA za izpolnjevanje vprašalnika

PRIJAVA PRI PRVEM OBISKU V polje "Vnesite svojo kodo" na dnu te strani, vpišite geslo katero ste prejeli po elektronski pošti in kliknete na gumb "Naslednja stran". Vprašalnik lahko izpolnite v več korakih.

PRIJAVA PRI NASLEDNJIH OBISKIH S pridobljenim geslom lahko do vprašalnika dostopate kadarkoli tako, da vpišete geslo ter kliknete na gumb "Naslednja stran". Če ste izgubili elektronsko sporočilo z geslom nam pišite na naslov okoljskimenedzer@gzs.si in vam bomo ponovno poslali geslo.  

OPCIJA NADALJUJ KASNEJE V kolikor želite nadaljevati izpolnjevanje ankete točno na strani kjer ste zaključili z odgovori uporabite opcijo "Nadaljuj kasneje" - v zgornnjem desnem kotu ekrana. Na svoje elektronski naslov si lahko pošljete kodo. Pri uporabi opcije "Nadaljuj kasneje" ne morete pregledovati odgovore na predhodnih straneh, temveč samo od te strani naprej. Opcijo lahko uporabite večkrat.

IZPOLNJEVANJE Med stranmi se lahko premikate s pomočjo gumbov na dnu vprašalnika. Odgovori se shranjujejo avtomatsko. Polja, ki so zahtevana (označena so z zvezdico), je potrebno obvezno izpolniti. Ta polja se obarvajo rdeče, če niso izpolnjena in želite na naslednjo stran.  

ODDAJA   Ko ste izpolnili vprašalnik in ga želite oddati, izberite zadnjo stran vprašalnika in kliknite gumb "Oddaj vprašalnik". Vaš vprašalnik si lahko tudi natisnete s klikom na ikono na dnu strani.

PRILOGE - DOKUMENTI Zahtevane priloge:(priložiti/naložiti na koncu vprašalnika do 5.5.2023): 
1. Pisna izjava kandidata, da se strinja z odgovori, posredovanimi v elektronski obliki in potrjuje, da so lastniki podjetja seznanjeni s kandidaturo/nominacijo za podelitev Nagrade OKOLJSKI TRAJNOSTNI MENEDŽER LETA kandidatu. 
2. Pisna izjava kandidata o nekaznovanosti in da ne potekajo zoper njega kakršni koli sodni postopki.
3. Zadnje trajnostno ali okoljsko letno poročilo
4. Dodatna predstavitvena gradiva o družbi/podjetju (prospekti in druga gradiva, ki lahko utemeljijo predlog, itd.) 

V kolikor prilog niste oddali preko vprašalnika, jih pošljite na: GZS; Komisija za Nagrado Okoljski trajnostni menedžer leta; Dimičeva 13; 1504 Ljubljana Pripis na kuverti: ZAUPNO  

Vnesite svojo kodo:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>