Pogosta vpraanja

Vpraanje Kdo lahko odgovarja na mojo anketo?
Odgovor

 

Anketa je po njeni aktivaciji dostopna vsakemu uporabniku interneta, ki ima URL naslov vae ankete. Za pridobivanje odgovorov morate torej URL naslov ankete, ki se samodejno generira po izdelavi in aktivaciji ankete, posredovati vsem tistim, za katere elite, da odgovorijo na vao anketo. URL ankete lahko postavite tudi na svoje spletno mesto, kamor lahko vdelate (angl. embed) kar celotno anketo.

 


Na drugi strani lahko dostop do vae ankete tudi omejite, in sicer:

  • Dostop do ankete lahko v nastavitvah omejite z enotno kodo za vse respondente, natanneje v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop respondenti'.

  • Dostop lahko omejite z individualnimi kodami, ki jih po emailu (ali kako drugae) poljete tono doloenim in elenim uporabnikom; za to potrebujete dovoljenje za poiljanje email vabil >>. Ko pridobite dovoljenje, lahko respondentom dodelite gesla. Z uporabo email sistema respondente lahko omejite na doloeno skupino in drugim onemogoite dostop do ankete.

  • Dostop lahko omejite tudi na uporabnike CMS-ja, v katerega je registracijski sistem 1KA nameen (privzeta monost je Sisplet CMS, sicer pa je 1KA nameena tudi e v sistemih Joomla! in Moodle).

 

Poleg tega so v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop respondenti' na voljo nastavitve, kjer lahko opredelite, ali respondentu dovolite vraanje na odgovore po izpolnjeni anketi, koliko asa traja pikotek ali IP za prepoznavanje respondenta (e sploh) itd.

 

URL naslov ankete lahko omejite tudi zgolj na prestrezna pop-up vabila, ki se prikaejo obiskovalcem doloene strani.
 

 

Povezave:

Print

Pogosta vpraanja ()