Prironiki

Naslov Razbitje
Vsebina

 

e kliknete na zavihek 'ANALIZE' - 'Statistike' in iz spustnega menija ('Izberite:'), kliknete na 'Razbitje', lahko generirate analize glede na eno samo neodvisno spremenljivko.

Iz novo prikazanega spustnega seznama izberete neodvisno spremenljivko (npr. spol) in analiza vseh vpraanj v anketi se izpie v obliki dvodimenzionalnih tabel. Rezultati posameznega vpraanja so prikazani glede na izbrano spremenljivko (npr. v vsaki tabeli se nahajo prikazni odgovori posameznega vpraanja razdeljeni na tiste, ki so jih izbrali moki in na tiste, ki so jih izbrale enske).

Prednastavljeno je, da se rezultati izpiejo v obliki frekvenc, e elite prikaz v obliki odstotkov, potem obkljukajte monost 'Odstotek', izbirate pa lahko tudi prikaz analiz v obliki tabel ali grafov (polje desno od spustnega menija).

Vsako posamezno tabelo se da izvoziti v formatih PDF, MS word ali MS Excel, omogoeno pa je tudi direktno tiskanje. Moen je tudi prikaz grafa. Vsako posamezno tabelo ali graf lahko enostavno dodate v svoje poroilo po meri (klik na ikono zvezdice levo od imena spremenljivke).

Vsako posamezno tabelo lahko tudi analizirate z naprednimi monostmi in jih tako filtrirate glede na segmente, zoom, skupine, spremenljivke, pogoje, manjkajoe vrednosti, obdobje ter statuse enot.

 

Povezave:

Print

Prironiki - Prironiki (114)